Glæden ved kunstige blomster

Kunstige blomster har vi mange af

De kan være pest i mange hjem, deprimerende elementer der indsamler støv i nedenunder loo, men årtier senere er faux blomster i fuld blomst igen. Denne renæssance har mindre at gøre med dumgy indretning nostalgi, end det gør moderne fremstillingsudvikling, hvilket gør det svært at fortælle det bedste fra den virkelige aftale (i stedet for at snuse til dem, det er). Realistisk tekstur, farvegradering og indviklet opmærksomhed på detaljer er nøglen: fortælling, klæbrig nylon er ude, erstattet af delikate håndfarvede materialer. Blomster af høj kvalitet er ofte lavet af voksbelagt silke eller højtlydende plastbaserede stoffer som latex.

Glæden ved kunstige blomster er, at du kan forkæle din kreative side, blande og matchende arter, som måske ikke vokser i samme sæson naturligt. De er også pollenfrie, til lindring af allergikere og dyreejere (blomster, herunder liljer og tulipaner kan være giftige for dyr). Purister kan spare penge ved at udstyre organiske buketter med “fauxliage”, og du kan have det sjovt at bruge det til at dekorere spejle, senge stole og endda dig selv, snarere end at være begrænset til en vase. Som noget, får du hvad du betaler for, men husk at faux blomster vil vare i årevis med omhu. Opbevar dem på et køligt, tørt sted væk fra direkte sollys for at stoppe kremede kronblade fra gulvbelægning og rengør dem med en hårtørrer i en mild indstilling.

Udskift de rigtige med de kunstige

Der er et stort udvalg, men kvaliteten varierer. Kontroller tegn på sprængning (almindelig blandt billigere kunstige blomster), og hvis dit budget tillader, skal du vælge mærker, som håndværk hver stammer individuelt og efterligner naturens smukke spontanitet. Ideelt set kan slyngetråd løbe gennem stilkene og bladene, så du kan bøje og indstille dem til kunstneriske og realistiske arrangementer. Her er vores valg af faux bunken, som alle undersøges personligt og vises rundt om vores lejlighed før anbefaling, så du kan være sikker på at træffe et velinformeret valg.

Lavet af en blanding af de fineste silke og syntetiske materialer, er det design-ledede britiske mærke Oka blomster blomstret til indendørs stylister og nøjeregnende berømtheder. Der er over 100 sorter solgt individuelt, eller du kan købe færdige arrangementer. Denne buket af røde, hvide og lyserøde roser vil være et sikkert brand hit til en særlig lejlighed. Fedthovedet blomstrer pakket med fagligt farvede kronblade kompenseres af lukkede knopper og andre, der kun lige er begyndt at unfurl, hvilket giver en strålende bedrag, der tilføjer øjeblikkelig klasse med sin klogskab.

Hvad gør de nye blomster bedre end de gamle

Stænglerne har stikkede plastiske torner. Prøv at tilføje et par dråber olie eller brænde et rosenrødt stearinlys i nærheden for ægthed.

Hvis du vil overraske en speciel person, men tror roser ville være for meget, anbefaler vi denne flotte bouquet fra uafhængige Shropshire boutique Wyld Home. Den dejlige gypsophila er ekstremt realistisk – en hård feat at trække af, når de rigtige blomster er så sarte – den lilla ranunculus tilføjer en farvefarve, og det er forfriskende at se så meget opmærksomhed på bladene, som alle har forskellige teksturer fra voksagtig til fløjlsagtig, og er formet som de ville være hvis plukket fra hækkene. Hvert arrangement er specialfremstillet og håndbundet, med stænglerne tilsluttet til yderligere personalisering. Levering er gratis. Du kan også købe over 80 stænger separat – dette sortiment er særligt godt, hvis du vil skabe et naturligt udseende vilde blomsterarrangement.

Write your comment Here