gardiner silkeborg her

Silkeborg gardiner giver dig en guide til hvordan dine gardiner skal hænges op

1. Hæng altid gardiner så tæt på loftet som muligt. Som regel skal du give en tomme for adgang, men det er det.

2. Du kan have både persienner og gardiner. Det handler helt om, hvordan skræddersyet du vil have din plads til at være. Hvis du går efter et mere formelt udseende, skal du vælge nuancer og gardiner.

3. Du skal aldrig bekymre dig om at dine vinduer er for store. Det er som at være for smukt – det er bare ikke muligt. Hvis du ikke vil have gardiner til at overvælde et rum; Vælg et stof, der matcher vægfarven og skaber ikke kontrast.

4. Sørg for, at dine gardiner supplerer resten af ​​dine møbler. I et rum har du fire hovedelementer: gulv, lofter, vægge og møbler, men kun en kan være stjernen. De andre elementer er præget af en støttende rolle, så hvis du vil have et leopardprinter gardiner, vil du ikke have en leopard-tryksofa og vice versa.

5. Når du vælger mellem træbladsgardiner og romerske nuancer afhænger det hele af, hvor meget lys og privatliv du ønsker. Slattepersienner giver dig mulighed for at justere mængden af ​​lys et værelse får, mens romerske nuancer ikke lader noget lys ind.

Gardiner giver lys til rummet

6. Med karvevinduer har du to gardin muligheder. En, du kan hænge dem på den ene side, før det begynder at bugt, og derefter lave en romersk skygge på indersiden af ​​hvert vindue. Eller du kunne gøre gardiner på hvert vindue, en til venstre, en hvor vindue deltager, en hvor de andre vinduer deltager, og en på ydersiden.

7. Gardinens længde er et spørgsmål om personlig præference. Jeg kan godt lide mine gardiner til bare at kysse gulvet og skabe et renere udseende, men nogle mennesker favoriserer en pølse. Den moderne pølse er tre til fire tommer.

8. For soveværelser er blackout persienner bedst. De er lavet af tungere materiale, der helt blokerer lys.

9. Hvis du har brug for at regulere blændende lys, prøv solskærme. De er rulle nuancer, der er lavet af perforeret vinyl, så de tillader kun en vis mængde lys gennem.

10. En en-tommers bred gardinstang er perfekt. Hvad angår finalen, er et simpelt udseende klassisk.

11. Når du hænger gardiner, skal du sørge for, at du får den rigtige fylde. Du vil have din gardiner til at være to gange eller endog to og en halv gange vinduets størrelse.

12. Hvis du køber færdige gardinpaneler, køb de længste du kan. Få din tørrenser dem til et mere brugerdefineret udseende. Se mere om gardiner silkeborg her

Write your comment Here