Isolering af en garage

Isolering er det der skal holde dit hus varmt

Isolering af en garage giver mening, hvis du planlægger at opvarme rummet. Når det kommer til at vælge materialer, kan du bruge de samme typer isolering, som bruges i resten af ​​huset, men nogle er bedre end andre, afhængigt af om garagen er færdig eller ej. Du vil også se på isolering af garageporten, som har forskellige installationskrav end vægge eller lofter.

Garage Isolation basale

Det betaler sig at isolere din garage, hvis du tilføjer varme, uanset om det er permanent eller efter behov. Hvis du ikke tilføjer varme, er der lidt punkt i isolering. Det er en populær misforståelse, at isolering tilføjer varme. I virkeligheden forsvinder isolationen kun overførslen af ​​varme gennem den isolerede barriere (væg, loft, gulv mv.).

Det er også vigtigt at indse værdien af ​​lufttætning sammen med isolering. Garager er typisk ikke bygget for at være lufttæt og har masser af luftgab i det fri. Du kan isolere væggene, loftet og døren til garagen til den højeste R-værdi, men hvis du ikke fylder disse luftgab, spilder du meget varme. Så før isolering, gå rundt i garagen med en dåse med lavt ekspanderende spray skum og forsegle alle huller og revner, der slipper dagslys. (Selvfølgelig er din garageport i det væsentlige et gigantisk luftgab, når det er åbent, men det er en anden sag.)

Huset skal være godt isoleret for at varmen ikke ryger ud

Glasfiber er den mest anvendte type isolering i garager (ligesom det er den mest populære type i boliger). Det sælges i for kantede batts og lange tæpper, der passer mellem vægtæpper og loftbjælker. Du kan også få løst fyld glasfiber, som det egner sig til at blæse ind i et garderoberum over et færdigt loft.

Hvis væggene og loftet forbliver åbne (ikke dækket med gipsvæg eller krydsfiner), er det en god ide at bruge papirfasede eller indkapslede glasfiber pladder, der er pakket ind i en plastfolie. Disse vil give væggene et lidt mere færdigt udseende, og du vil ikke have kløende fibre af isoleringen eksponeret og klar til at fange støv til enhver tid.

Cellulose er en løsfyldeisolering, der vokser i popularitet. Fremstillet primært af genbrugspapiret og behandlet med brandhæmmende, er cellulose normalt blæst i væg- og lofthulrum med en speciel blæser. Blæsere kan lejes på mange værktøjshuse forretninger, og hjemcentre vil undertiden låne dig en gratis, hvis du køber din cellulose fra dem.

Fordi det er løstfyldt, er cellulose kun egnet til færdige garagevægge og lofter. Hvis garagen allerede er færdig (men uisoleret), kan du installere cellulose ved at skære strategiske huller i vægmaterialet, sprøjte isoleringen ind i hulrummene mellem rammeelementerne og derefter patcher hullerne.

Isolering er vigtigt af forskellige årsager

Stift skum kommer i 4 x 8 fods ark og tykkelser på 1/2 tommer til 4 tommer. De mest almindelige materialer omfatter ekspanderet polystyren (svarende til Stryofoam), ekstruderet polystyren og polyisocyanurat. Stift skum giver en høj R-værdi pr. Tomme tykkelse og kan skæres, så den passer til næsten ethvert rum. Det er et godt valg for tynde vægge og til isolerende garageporte. Hvis du gør garagen til boligareal eller et fuldtids arbejdsområde og ønsker at isolere gulvet, er det muligt at bruge stift skum dækket af krydsfiner eller andet undergulvmateriale.

Write your comment Here